Sinterklaas weekend.

 

 

Joehoeeeeee….

 

De kadootjes zijn gekocht, de surprise`s bijna af en het zwoegen op de gedichten is gaande. Het Sinterklaas weekend staat voor de deur. Ik heb er zin in en verheug me weer op het familie gebeuren.

Wens jullie allemaal een heel fijn weekend, en als je sinterklaas viert….heel veel plezier. En vergeet niet….mocht je nou iets krijgen, wat je niet zo leuk vindt, jammer dan. Want weet dat het niet gaat om het geven en krijgen. Het gaat om de gezelligheid en de lol die je met elkaar kunt hebben. Als je dat nou in je achterhoofd houdt…wedden dat je sinterklaas een stuk leuker is ?

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
  1. wildflower schreef:

    ja nog 1 nachtje slapen en dan gaan we weer lachen gek doen etc etc… Ook wij hebben der zin in de suprises zijn af. de kadootjes zijn binnen en zelfs de gedichten liggen hier al klaar… jaja we zijn een keer snel dit jaar hahahhahahhaha…. En bij ons is altijd alles wat we krijgen leuk vind ik zelf want idd het gaat om het idee en de lol die je hebt. en het is toch wie het kleine niet eert is het grote niet weert….

    Love you sis…

    kusss l-sis

  2. Marja schreef:

    Wij gaan het Zondag ook een klein beetje vieren hier. De rest doen we met 2de Kerstdag!
    Voor jou ook een hele fijne pakjsesavond.

    Groetjes, Marja

  3. hanneke schreef:

    wij hebben gister een HEERLIJK avondje gehad, wens jou ook een goed sinterklaas-weekend!

  4. Gelukspoppetje schreef:

    Leuk dat je bij mij langs kwam, ik hou wel van die spontane acties. Gezellig dat mensen je “lezen” en dan heb ik ook weer wat om te lezen, een heksen weblog, wat moet ik daar nu van denken?

    Ik zal je linkje bewaren, want hier moet ik meer van weten

    groetjes!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>