Handleiding

 

 

Londense politie agenten hebben sinds kort een handleiding, die hun tips geeft hoe ze moeten omgaan met heksen en andere spirituele personen.

Zo moet de 300 pagina’s tellende handleiding agenten eraan herinneren dat ze nooit aan het ‘Schaduwboek’ van een heks mogen komen. “Het Schaduwboek wordt als privé-object van een heks gezien en mag nooit door iemand anders aangeraakt worden”, aldus het handboek.

Geblinddoekt, gekneveld en naakt……KLIK HIER VOOR MEER (bron: telegraaf)

Best wel grappig…want nog niet zo lang geleden heeft Groot-Brittannië de godsdienst van de druïden erkend. Het lijkt erop dat ze op geen enkele manier, mensen willen beledigen of tegen het zere been aan willen schoppen. Ik ben blij dat dit kan en mogelijk is, al moet men wel waken dat het geen poppenkast wordt.

Binnenkort maar eens een geknevelde naakt wandeling langs de Theems maken hihihihi 🙂

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
6 Responses
  1. Monique schreef:

    Haha, naakt langs de Theems? Daar weet de politie wel raad mee Newilé. Je wordt opgepakt, dat is zeker 😆

  2. Newile schreef:

    Hahahaha….Nee hoor, ik leuter en brabbel wat onverstaanbare woorden en maak ze duidelijk dat ik een ritueel doe…Da`s heel belangrijk en voel me in mijn eer aangetast whahahaha

  3. wildflower schreef:

    Hahahahah jij kan der nog mee weg komen ook…. ;)- Maar het is wel weer een stap in de goede richting, dat het dus wel erkening krijgt dat er heksen bestaan. Maar idd het moet geen poppenkast worden.

    En natuurlijk der ook goed oplettend met de zwaarden en steekwapens dat niet elke “gek” zo maar zegt ik ben een heks en doe en ritueel… maar onder tussen overvallen ze op die manier allerlei winkels etc… want dan krijgen we natuurlijk wel weer de slechte naam als heks zijnde…

  4. Sinterklaas schreef:

    Met schoentje 10
    ben u gezien
    met het spel
    misschien winnen
    13-11 beginnen
    gezellig wordt het wel!

  5. hanscke schreef:

    Zo langzamerhand ontdek ik steeds meer sites die in mijn specifieke belangstellingssfeer liggen.

  6. Newile schreef:

    Hoi Hanscke…dat vind ik leuk om te lezen. En als je iets wilt weten…vraag het gerust 🙂

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>