Halloween…Samhain 2010

 

 

Het is weer Halloween/Samhain. Oké…zondag dan, maar vandaag al beginnen wij met de viering. Vanavond gaan we met de familie naar Bourtange. Daar vieren ze jaarlijks het magisch samhain compleet met markt en heksen/demonen gespuis…Lees HIER maar eens. Morgen zal geheel in het teken van dit feest staan, doe ik een ritueel en vier mijn nieuw jaar.

 

Ik wens iedereen een heel fijn en gezellig weekend en al mijn mede heksen een fantastisch magisch nieuwjaar

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
6 Responses
  1. Monique schreef:

    Morgen vieren wij Samhain lekker in de natuur door het bos in te gaan. Het belooft mooi weer te worden. Ik wens jullie heel veel plezier morgen in Bourtange en uiteraard een fantastisch vrolijk, gelukkig, gezond en liefdevol nieuwjaar!

  2. JAPIE schreef:

    Hallooo….newille
    waar heb je al die tijd gezeten…?

    Heel zachtjes kom je ‘s nachts naar me toe. Je betast mijn naakte plekken…
    Tot dat je die ene plek hebt gevonden en begint te zuigen. Je vindt het heerlijk…

    ROT MUG!

    citaat v/d dag…
    Mensen die menen, dat tijd geld is, bemerken meestal pas op hun sterfbed dat hun tijd op is maar hun geld nog niet.

    Fijne Zondag…afz opa jaap

  3. wildflower schreef:

    Hoi lieverd… Wat was het weer een geweldig weekend samen zijn…en wat was de samhain viering in Bourtange toch geweldig ..Zulke mooie dingen gezien en hebben der natuurlijk ook wat mooie dingen bij.. Vooral herinneringen…. Vond het jammer dat het al weer zo snel voorbij was…. Wat hebben wij heerlijk genoten zeg….

    Een heel mooi nieuwjaar lieve schat…

    dikke kus en knuffeltjes L-sis

  4. hanscke schreef:

    Na heel lange tijd kom ik heel toevallig weer op je blog. En dan nog wel met een onderwerp waarin ik hevig geïnteresseerd ben. Jammer dat de link niet werkte. maar ik ga op zoek naar meer info hierover.

  5. Newile schreef:

    Hoiii Hanscke….welkom terug, alles goed ?

    De link werkt wel hoor….niet alleen bij mij, maar ook buiten ons huis om. Maar soms lijkt het of het internet een beetje een eigen wil heeft 😉

  6. Newile schreef:

    Ik zie het al….omdat het al gebeurt is..denk ik dat men daar deze ionfi heeft gesloten 🙂

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>