stem voor glazenhuis naar zwolle….

Author: Newile  //  Category: Nieuws, Persoonlijk, Van alles wat

Er zijn nog vier steden die kans maken om het Glazen Huis te verwelkomen. In totaal toonden dertien steden de afgelopen maanden interesse in de actie. 3FM heeft deze lijst teruggebracht naar vier: de Serious Request-actie vindt dit jaar plaats in Leiden, Zwolle, Nijmegen of Eindhoven.


Uiteraard gaat mijn stem naar Zwolle…Willen jullie me helpen ?


Zwolle gaststad van het Glazen huis


http://headlines.nos.nl/forum.php/list_messages/19776


2 Responses to “stem voor glazenhuis naar zwolle….”

 1. Patrick Says:

  Zou wel leuk zijn als ze in de buurt komen.
  Ik ga voor Eindhoven 😀

 2. Gijs Says:

  Ik kijk sowiso altijd, al was het in Juttegum 😉 (Doesn’t exist 😉 maar 20 minuten treinen naar Leiden en daar heb ik ook voor gestemd, Newilé, spijt me joh.

  Gaat het weer een beetje met je?
  Veel liefs x Gijs