Roze…

Mensen die me kennen weten hoe gek ik ben van de kleuren; roze, fuchsia, paars en rood. Roze, moet ik zeggen is toch echt wel mijn favo-kleur…zeker in combi met bloemen.

Dat ik niet de enige ben die verzot is op deze kleur moge duidelijk zijn, maar dat er mensen zijn die hierin heel ver gaan wist ik niet. Een zekere Kitten Sera uit het amerikaanse Los Angeles heeft  haar hele leven ondergedompeld in roze. Ze zegt dat het haar van nature aantrekt en dat het haar een ‘prettig en luxueus’ gevoel geeft……(Bron: Nu.nl)

MEER LEZEN KLIK HIER


Ondanks dat ik deze kleur super vind, zou dit niets voor mij zijn ik zou stapel gek worden. Maar het is toch best leuk te lezen dat mensen gewoon zo lekker zichzelf kunnen zijn, en dat doen wat ze mooi vinden.

Category: Humor, Van alles wat
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
5 Responses
  1. Plato schreef:

    Mijn god, zoveel rose… nee dat vind ik toch niet mooi hoor. Echt een suikertaart. Brrrrrr. Met alle respect.

  2. Monique schreef:

    Hihi, een kloddertje roze verf hier…Ik moet meteen denken aan Tante Til en Uncle X 🙂

    Meid, mijn zus had in haar eerste woning alles roze, om gek van te worden. Gelukkig werd ze ouder en wijzer.

    Paars is mijn kleur en dat in combinatie met zwart en een beetje fuchsia en rood.

  3. wildflower schreef:

    Ik vind kleuren echt wel mooi… (al draag ik meestal zwart/grijs) maar ik moet er niet aan denken om mijn huis helemaal rose te maken.Ben ooit is bij iemand thuis geweest, die had echt een zuurstokhuis. elke kamer had een andere felle kleur. Mijn huisje heeft eigenlijk aarde tinten. Alleen draakje ze kamer is blauw maar dan wel lichtblauw en ze deur heeft hij gekozen voor donkerblauw, en dat is dan volgens hem de hemel met glowsterren…

    Lofjoe B-sis

    knuffffff

    L-sis

  4. Mysterycouple schreef:

    Hey lieffie

    Ik heb destijds kennissen gehad en die hadden ook het hele huis roze tot aan het pleepapier aan toe.
    Altijd als ik daar op visite was geweest had ik het idee dat ik in een suikerspinnenkraampje was geweest..Roze is leuk maar ja alles waar TE voor staat is niet goed.

    Dikke knuff lieve roze dinniedinn van me

  5. Gijs schreef:

    Jeetje, hahaha, je kan ook overdrijven hè? 😉

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>