Alweer voorbij…..

Pfffff…wat vliegt de tijd toch zeg. Ben je weken bezig met het Sinterklaasfeest, is het alweer voorbij, en maken we ons op voor de komende kerstdagen. Ben al druk bezig ons huis te versieren en na te denken over hoe en wat. Ik weet natuurlijk niet hoe het met jullie is, maar ik heb best wel zin in de feestdagen.


Wens jullie een hele fijne en gezellige dag.

Category: Persoonlijk
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
8 Responses
  1. Gijs schreef:

    Ow, ik zie dat je weer actief bent, sorry Newilé, ik dacht dat je ermee was gestopt……

    Lekker kerstboom zetten joh, veel plezier en lees ik je weer natuurlijk 🙂

    Liefs x Gijs

  2. jeroen schreef:

    oooh nu de sint weg is mag deze mop ook wel…

    Sint en piet lopen over de daken en glijden via de schoorsteen overal naar binnen om kadootjes te geven.
    bij het 1e huis glijden ze naar beneden en komen ze een oude vrouw van 70 jaar tegen in nachtjapon die in slaap is gevallen. de piet vraagt: ” sint wat moeten we haar geven?”

    waarop de sint zegt.:”geef d’r maar een deken dan krijgt ze het niet koud deze winter” zo gezegd zo gedaan..

    2e huis glijden ze weer naar beneden en zien een vrouw van in de 30er jaren die alleen in een slipje ligt te slapen.. dus de piet wederom:”sint? wat geven we deze vrouw? ” waarop de sint zegt:”geef d’r maar een nachtjapon, dan krijgt ze het niet koud…”

    zo gezegd zo gedaan en weer door de schoorsteen naar boven naar het volgende huis…

    Hier treffen ze een 18 jarig meisje aan wat druk in de weer is met een vibrator en compleet naakt is.. de piet kijkt en hakkelt…”euh.. Sint.. wat moeten we haar geven? ”

    waarop de sint zegt:” nou als ik d’r geef waar ze om vraagt, ben ik geen sint meer…. maar doe ik het niet, dan kom ik nooit meer die schoorsteen in !!!”

  3. Newile schreef:

    @Gijs…

    Geen sorry lieverd, kun jij ook niet weten. Was dr gewoon ffies tussenuit omdat ik gewoon geen zin had. Ben druk bezig geweest met het uitzoeken van mijn stamboom, niet dat dat nou zo bijzonder is, maar vond gewoon leuk. En ben begonnen met een cursus parapsychologie…das heel erg mooi en boeiend.

    Kom snel weer langs en natuurlijk hou ik je op de hoogte.

    Liefs en dikke knuf

  4. Newile schreef:

    @Jeroen….whahahahaha…isse goed…!!

    Maar dat mag wat mij betreft ook wel, als Klaas dr is hoor hihihihi

    Dikke kusssss

  5. Mysterycouple schreef:

    Hey lieverds

    Wat hebben we weer genoten he woensdag en wat lijkt het alweer lang geleden. Hier is weer veel gebeurd mbt zoon en schoondochter. Erg triest allemaal.
    Maar goed.. Ga lekker van het weekend genieten lieve din en vriendje.

    Dikke smokkers van die maffies uit het westen

  6. Tanya schreef:

    De tijd gaat inderdaad vlug! Ik wilde je nog even bedanken voor je felicitatie!

  7. Gijs schreef:

    Lees ik dat je met parapsychologie aan de gang gaat. Leuk ! 🙂 Bestaat veel skepsis over omdat er weinig kan worden bewezen en al duidelijk is dat het een en ander verklaard kan worden; Maar stuur ik fervente tegenstanders of zo’n figuur van Stichting Skepsis eens naar een erkende paranormaal magnetiseur. Dan gaat ie écht wel met zijn / haar oortjes klapperen wat die mensen kunnen zeggen over iemand enkel alleen door vóór iemand te gaan staan ! ;-)Er is écht méér tussen hemel en aarde hè! 🙂

    Wens ik je veel succes en leuke dagen natuurlijk!
    Liefs van mij x Gijs

  8. wildflower schreef:

    Hey lieverd nog een paar nachtjes slapen dan zien we elkaar weer en gaan we weer een hele dag gek doen en lekker knuffelen en kletsen en papa pesten hihihihihihi…

    hou van je en ben de nachtjes al weer aan het tellen….

    kusknufff L-sis

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>