Hokus pokus…iederéén kan toveren..????

Dat niet iedere wereldleider even slim is…weten we allemaal. Maar er zijn erbij, die nog te stom zijn om voor de duivel te dansen. Neem die wijsneus van een Robert Mugabe, die liet zich maar mooi ff in de maling nemen door een zgn tovenares. Zij beweerde dat ze diesel kon tappen uit een rots. Nu is dat op zich niet zo erg, iederéén lult wel eens wat….maar Robert trapte erin en beloonde haar met geld en andere dure zooi. En het erge..? Zij is afgelopen weekend schuldig bevonden aan fraude. Oke…wat niet mag, mag niet…maar wees eerlijk. Die geldgraai van een Mugabe is toch ook een dikke boef…?? Want die rekende zich natuurlijk alweer rijk.

Hoe blond kun je zijn…?


(BRON: NU.nl)  KLIKKLIK voor het bericht.

Category: Nieuws, Van alles wat
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
6 Responses
  1. Plato schreef:

    Die Mugabe moeten ze net zo behandelen als die Madoff. Kaalplukken en aan de maatschappij onttrekken. Hij heeft wat leed op zijn geweten en als je zo dom bent ook nog, dan verdien je niet beter. Leuk stukje 🙂

  2. Plato schreef:

    Newile, ik ben even geweest waarheen je me stuurde. Maar ik kan er niet goed wegwijs. Ik ben nu in België en daar heb ik het wachtwoord ook niet om op de blogs te komen. Dus ik houd het nog maar even op deze blog.

  3. kroosduiker schreef:

    Whahaha, diesel uit een rots….*hikt nog na van het lachen* 😀

  4. Die Robert, is toch net zo stom als ie eruit ziet.

  5. Monique schreef:

    Zou het niet om een pr-stunt kunnen gaan? Je moet wel heel dom zijn om dit te geloven.

    Prettig weekend!

  6. Mysterycouple schreef:

    Niet???

    Wij hebben hier wel zo’n tapkraantje in de rots zitten hoor laiverd.;)

    We hebben een heerlijke week achter de rug… en dan nu 5 dagen dat kleine huppeltje nog zien te overleven hihihi…

    Dikke smok skatties van me en nog ffies en dan vakantie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>