Vrouw laat baard staan….Bizar maar waar

Author: Newile  //  Category: Nieuws, Van alles wat

Of je het nou mooi vind of niet…Of je het er mee eens bent of niet. Maar feit is wel…zij heeft ballen, en misschien wel meer dan menig man, en jullie snappen me.

Ik vind het geweldig knap dat ze het durft, het zat is om zich elke dag te scheren, gewoon lak aan alles heeft en haar baard laat staan. Ik hoor sommige denken, een baard bij een vrouw..?? kan dat..? Ja mensen dat kan, want net als zoveel primaten hebben ook veel vrouwen last van overtollig haar. En ook op plekken,  waar ze dat liever niet hebben. En het mooie…misschien wel de vrouw waar we het meest op kikken.

De Duitse Mariam noemt zichzelf de vrouw met de baard. Ze ziet haar baard als een vrijheidssymbool.<——-KLIK voor het bericht

10 Responses to “Vrouw laat baard staan….Bizar maar waar”

 1. kroosduiker Says:

  Zonder dat noemen ze me al te vaak ‘meneer’, mij niet gezien dus hahaha.

 2. JAPIE Says:

  hallo…
  Fijne Woensdag…
  Wat eten jullie vanavond..?
  Ik eet een bal gehakt met Spinazie en aardappelen…[en een eitje ]
  Eet smakelijk en dat het je moge bekomen…
  En als jij een baard wil hebben dat mag hoor ik heb geen bezwaar hahaha
  Doei…….Afz Japie

 3. Plato Says:

  Tja, dapper van haar wel. Je moet het maar durven. Het is trouwens het zoveelste geval van…jarenlang ouders en anderen willen pleasen tot je er uiteindelijk achter komt dat zoiets niet werkt en dat je je eigen spoor moet volgen om werkelijk gelukkig te zijn. En als ze dat op deze manier is, dan is dat goed.

 4. Patricia & Amber Says:

  Ja je moet het maar durven, ik persoonlijk zou het niet doen, maar iedereen zijn ding daar in
  Lieverd ik wens je een hele mooie woensdag
  Knuffffffffff
  xxxxxxx

 5. Patrick Says:

  Bij sinterklaas kan ik het wel waarderen verder ben ik er bij zowel een vrouw als man niet zo kapot van.

 6. JAPIE Says:

  Ja…Hier ben ik weer…

  Wat is nou een dag…?

  Juist ja… een schim… een flits…

  Bijna weer weekend…[en een lang weekend ]

  Verders heb ik geen moer te vertellen [echt niet ]

  Dus folks fijne Donderdag en tot Morgen

  Groetjes van mij….Japie

 7. Gijs Says:

  Misverstandje van de natuur, spel van de hormonen. Kan ze niks aan doen en het staat haar nog leuk ook. Ik hoop dat ze sterk is en de kwetsende opmerkingen kan weerstaan, want die volgen ongetwijfeld, gemaakt door dom volk.

  Dikke knuf voor haar….ieks…kriebelt wel een beetje ! 😉

  Fijn pinksterweekend Newilé ;-*
  Grt Gijs

 8. Gijs Says:

  Misverstandje van de natuur, spel van de hormonen. Kan ze niks aan doen en het staat haar nog leuk ook. Ik hoop dat ze sterk is en de kwetsende opmerkingen kan weerstaan, want die volgen ongetwijfeld, gemaakt door dom volk.

  Dikke knuf voor haar….ieks…kriebelt wel een beetje ! 😉

  Fijn pinksterweekend Newilé ;-*

 9. Gijs Says:

  Pfff, sorry hoor….;-)

 10. Mysterycouple Says:

  In één woord geweldig lieve din!!!

  Ik hoop dat zij voor een wereldwijde ommekeer zal zorgen. Met of zonder baard , ze is gewoon mens.. en zeker een vrouw. Waarom zouden mannen wel baardgroei mogen hebben en een vrouw niet? Wie heeft dat zo bepaalt en waarom?

  Je snapt me vast wel lieve schat!!!

  Ik heb ook een beetje last van snorhaartjes en dan wil mijn boy ze weghalen bij me… grrrr laat maar zitten hoor mij zit het niet in de weg.
  Wie weet ga ik binnenkort wel spinnen hihihi.

  Hele grote dikke knuff lieve poepiedinnetje, ook van mijn stoppelige mannetje.

  En natuurlijk nog bedankt voor die hele leuke kaart… we hebben gegierd van het lachen !!!!

  XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Leave a Reply