De laatste dag van 2008.

Author: Newile  //  Category: Esbats, Hekserij, Persoonlijk, Van alles wat


MySpace Countdowns

Het is de laatste dag van het jaar 2008. Een voor mij en mijn familie wel heel bijzonder jaar, met veel diepte- en hoogtepunten.

2008 was het jaar waarin Dave en ik zijn gaan samenwonen en een huis hebben gekocht…midden in die enge krediet crisis. Waarin ik in Zwolle ben gaan werken en Dave mijn collega werd. Ook het jaar waarin vriendschapsbanden sterker werden, en andere verbroken. We hebben Sint Piter leren kennen en zijn verliefd geworden op deze mini-volksfeest 😎 We hebben verschillende concerten bezocht…en

Dit was ook het jaar waarin we afscheid hebben moeten nemen van een van mijn lieveling`s tantes, tante Antje. Een vrouw waaraan ik heel veel dierbare herinneringen heb. Ze wordt elke dag nog gemist…want het was een dame apart ( “als de wegen goed/schoon, zijn…kom ik langs” ) Voor mijn zus en haar man was het ook niet makkelijk, want naast het overlijden van ma…overleed ook de moeder van Chakti. Een klap die duidelijk z`n sporen achterlaat, want verwerk het allemaal maar.

Voor mijzelf is het overlijden van mijn moeder het ergst wat me in jaren is overkomen. Elke dag nog heb ik het er moeilijk mee, en mis haar enorm. Het lijkt wel of het besef van missen steeds erger wordt. En dan kunnen veel mensen zeggen, het hoort bij het leven en het leven gaat door. Maar daar koop ik niets voor. Ik mis d`r en het doet zo verschrikkelijk veel pijn. Mijn moeder was een vriendin, iemand waarop ik kon bouwen, en waar ik heel veel mee kon lachen. Zeker in de laatste maand zijn we nog dichter naar elkaar toe gegroeid,  en hebben we ons de 27-ste juni voor het laatst samen opgemaakt en aangekleed voor de bruiloft van een nichtje. Het laatste feest die ma heeft gevierd.


Maar gelukkig brengt 2009 ons iig iets heel leuks, want in mei gaan Dave en ik trouwen.  22 December zijn we in ondertrouw gegaan, we hebben het jaar wat dat betreft gelukkig goed afgesloten, als jullie begrijpen wat ik bedoel.


Ik wens jullie een hele fijne en gezellige oudejaarsdag. Geniet ervan met elkaar.

4 Responses to “De laatste dag van 2008.”

 1. Rinkje Says:

  Goedenmorgen Newille.

  IK was even op je weblog aan het kijken.
  En ik vindt hem heel apart.
  En ja zo en jaar met up en downs,
  Zie dat jullie deze maand ook in ondertrouw zijn gegaan,Dus van harte Gefeliciteerd.
  Ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling toe.
  Ik wens julie ook een heel mooi 2009 toe.

  knff van Rinkje

 2. kroosduiker Says:

  Goemoarn noflik dinnetje, folle lok en seine foar it nije jier!
  Maar eerst even heerlijk genieten vanavond,konden we dat maar met elkaar doen….*mijmer*

 3. Monique Says:

  Jaja, het hoort bij het leven maar niemand vertelt je hoe je met dit verlies om moet gaan. Daar zijn geen regels voor namelijk. Lieverd, wanneer je verdriet hebt laat je gaan, wanneer je vreugde voelt laat je gaan en wat een ander zegt, tja, dat zal je toch een rotzorg zijn.

  Koester jouw mooi herinneringen en geniet van jullie geluk.

  Ik wens jullie een hele gezellige jaarwisseling en een goed, gezond en liefdevol 2009.

  Liefs van Martin, Monique, Aaron, Tessa en Romy

 4. superklusser Says:

  Ik wens jullie nogmaals gezellige jaarwisseling en gezond 2009.

  liefs Kappie

Leave a Reply