Leeuwarder stadsgevangenis

Author: Newile  //  Category: Paranormaal

Het spookt in Leeuwarden, en niet zo`n klein beetje ook.

Er wordt namelijk beweert, dat het in de oude stadsgevangenis spookt.  Het zou gaan om geesten van oud-gevangenen die op brute wijze zijn overleden. “Zij zijn boos. Die boosheid is merkbaar in het gebouw.”

KLIKKLIK voor het hele bericht

7 Responses to “Leeuwarder stadsgevangenis”

 1. JAPIE Says:

  Hallo…
  Weet jij…
  Dat het over 30 weken oud en nieuw is
  Weet jij…dat het hier aardig geheisd heefd..?
  Na al die nieuwe informatie, wens ik jou een formidabele Dinsdag…
  groetjes en tot morgen…Afz…Japie

 2. kroosduiker Says:

  Whoeiiii
  Dat zou best eens kunnen, daar hebben heel wat zieltjes gezeten in die 425 jaar.

 3. Plato Says:

  Het lijkt me wel leuk, al die stemmen. Misschien kunnen ze goed naar hen luisteren zodat ze daarna wat van humeur veranderen. Kan het daar nog leuk worden.

 4. kroosduiker Says:

  Ik heb hier even een update voor je.

  De spokenjacht in voormalige gevangenis de Blokhuispoort in Leeuwarden gaat niet door. Dit deelde een medewerkster van The Dutch Paranormal Society, het bedrijf dat de aanwezigheid van geesten in de Blokhuispoort zou onderzoeken, mee. “Door alle media-aandacht hebben de beheerders van het gebouw besloten dat het onderzoek niet doorgaat”, vertelt ‘ghost hunter’ Tamara Postma uit Drogeham. “Zij hadden liever niet gezien dat dit naar buiten gebracht zou worden”. Een woordvoerdster van CareX, de beheerder van de voormalige gevangenis, bevestigde dit. “De eigenaar van het pand, de Rijksgebouwendienst, was op zijn zachts gezegd niet blij met de enorme hoeveelheid reacties op het bericht in de media. Op de website van beheerder CareX stond op 19 mei het volgende bericht te lezen: “Gisteren en vandaag verschenen berichten in de media, als zouden er boze geesten rondwaren in de ex-gevangenis de Blokhuispoort in Leeuwarden. CareX zou gevraagd hebben om onderzoek. Noch het eerste, noch het tweede is het geval”.

 5. Newile Says:

  @Kroos…

  Thnx voor deze update lieverd. maar wat een kul hè om dat onderzoek af te gelasten. Wat maakt het nou uit of er media aandacht komt/is. Nu ga ik denken dat er een beetje sensatie flauwekul bij betrokken is.

 6. kroosduiker Says:

  Dat laatste wat je zegt, denk ik ook.

 7. Mysterycouple Says:

  Wel verstandig om de geesten met rust te laten.. maar of zij dit vanuit dit oogpunt hebben afgelast is maar de vraag.

  Dikke smok uit het wilde westen waar het ook flink spookt met stoelen enzo ;))

Leave a Reply