Knuffelen

Author: Newile  //  Category: Dagje-uit, Nieuws, Van alles wat


MySpace Countdowns

Hoi hoi luitjes…

Lichaamstaal vertelt heel wat over hoe iemand zich voelt, ook al zegt hij of zij het niet met woorden. Hier enkele tips hoe je zijn gevoelens voor jou kunt afleiden uit zijn knuffels.

(bron: www.hln.be)


Hij trekt je tegen zijn borstkas aan
Hij wil stoer overkomen, maar eigenlijk is je partner een softie. Door je dicht tegen zijn hart te brengen, wil hij tonen dat hij van je houdt. Zijn borstkas is ook één van de mannelijkste delen van zijn lichaam, het is voor hem een manier om je te laten weten dat hij je kan beschermen. Ook neemt je partner graag de leiding in bed. Hij houdt van de missionarishouding of doet het graag op zijn hondjes.

Lepeltje
Je partner is graag dicht bij je. Hij houdt ervan wanneer jouw kont dicht bij zijn geslachtsdeel is, terwijl hij zijn handen vrij heeft. Dit betekent dat……… KLIKKLIK om verder te lezen.

8 Responses to “Knuffelen”

 1. Monique Says:

  Goedemorgen Né, hahaa, grappig artikel 🙂

  Jij hebt ook een leuke countdown op je site. Nog maar 1 dag….spannend He?

 2. Newile Says:

  Thnx Mo…echt wel spannend. Al ben ik dan een huilebalk zo`n dag. Toch vind ik oud en nieuw geweldig.

 3. Gijs Says:

  Mooie countdown applicatie Newilé :)Ik heb er wel zin in, eerst Karin Bloemen op Ned1 en dan vanaf 22.00 uur lekker in de musical duiken 🙂

  Wat de inhoud van het log betreft, er moeten meer houdingen zin volgens mij. Geef ik toch de voorkeur aan hoofd/schoot knuffel mmmm.

  Ik ga nog wat doen, op de valreep naar de kapper vanmiddag en nog wat boodschappen in huis halen.

  Fijne dag, liefs van mij ;-*
  Gijs

  ps: Huilebalk ? Melancholische jongedame? Moet je vrolijke dingen opzoeken, Monthy Pyton, Geer en Goor of Assjack dvd joh, lachen 😉

 4. Gijs Says:

  PS : Vind Amy ook geweldig, dit nummer ademt nog meer de sfeer van Middler’s The Rose uit want Amy is in real life ook nogal destructief (helaas) http://www.youtube.com/watch?v=HFVM5pVTwkM Enjoy maatje 😉
  Gijs

 5. Monique Says:

  Jij een huilebalk? Nee meissie, dat ben je niet. Je bent een lief emotioneel mens die al een behoorlijk leven achter de kiezen heeft. En dit jaar het gemis van jouw moeder, logisch dat je het emotioneel zwaar hebt.

  Lieverd, zet morgen die radio op 10 en bij elk nummer dat je moet janken, jank keihard en vol overgave….gooi die emoties eruit. Laat je lekker gaan. Jank omdat je verdriet hebt, omdat je dankbaar bent en dat je blij en gelukkig bent. Hier zit er nog zo één en als ik me niet laat gaan, komt het niet goed met me.

  Samen lachen, samen huilen 🙂

  *geeft Né een knuffel*

 6. Patrick Says:

  We zijn weer op de hoogte 😀

 7. JAPIE Says:

  Hallo…. newile

  Nog ff snel op deze laatste dag van het jaar 2008…

  Veel plezier vandaag …

  Laatste One liner van 2008 ……
  Charme is veel aantrekkelijker dan schoonheid.
  Het laatste Moppie van 2008….
  Arthur is 90 jaar oud. Hij golft elke dag sinds hij 25 jaar geleden met pensioen is gegaan. Op een dag komt hij teneergeslagen thuis. “Dat was de laatste druppel,” zegt hij tegen zijn vrouw, “ik stop met golf. Mijn ogen zijn zo slecht geworden dat wanneer ik de bal heb geraakt, ik niet meer kan zien waar ie naar toe is gegaan.” Zijn vrouw leeft met hem mee en maakt een kopje thee voor hem. Terwijl ze gaan zitten, zegt ze: “Waarom neem je mijn broer niet mee en probeer je het nog een keer.” “Dat maakt niet uit,” zucht Arthur, “jouw broer is 103 jaar oud. Hij kan me niet helpen.” “Hij mag dan 103 jaar oud zijn,” zegt zijn vrouw, “maar zijn ogen zijn nog perfect.” Dus de volgende dag gaat Arthur met zijn zwager golfen. Hij legt de bal neer, maakt een krachtige zwaai, en staart met knijpende ogen het veld af. Hij wendt zich tot zijn zwager: “Heb je de bal gezien?” “Natuurlijk!” antwoordt hij, “ik heb perfecte ogen.” “Waar is ie naar toe gegaan?” vraagt Arthur. “Eh.. tja… dat kan ik me alleen niet meer herinneren.”

  Groetjes en tot morgen in 2009…

  afz…Japie uit 1943

 8. kroosduiker Says:

  *geeft een hele dikke rondom welgemeende knuffel aan haar vriendin en zal de hele dag aan haar denken!!!*

Leave a Reply