De dader overleden.

Zojuist is bekend gemaakt dat ook de dader van de aanslag van gisteren is overleden. Wat spijt me dat zeg, want wat had ik graag gezien dat deze lul z`n verdiende straf zal krijgen. Nu ontloopt hij mooi zijn straf, maar misschien wordt hij aan de “overkant” wel aangesproken op hetgeen hij heeft gedaan.

Category: Nieuws, Persoonlijk
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
3 Responses
  1. Monique schreef:

    Helaas is hij overleden. Het was goed geweest als hij was blijven leven om dan continue geconfronteerd te worden met de 5 mensen die hij heeft vermoord.

  2. Monique schreef:

    Koningin Beatrix, prins Willem-Alexander en prinses Máxima zijn op 4 mei zoals voorgenomen aanwezig bij de dodenherdenking en kranslegging in Amsterdam. Op 5 mei woont de koningin in de hoofdstad het Bevrijdingsconcert bij. Het programma van de herdenking en de bevrijding is op onderdelen aangepast, zodat met name de feestelijkheden op gepaste wijze plaatshebben, zo heeft het Nationaal Comité 4 en 5 mei laten weten.

  3. Gijs schreef:

    Nou, zoiets doe je niet zomaar hè? Lijkt op een wanhopige daad, maar wáárom? ….vraag je je af

    Schokkende beelden van van pijn gillende mensen, een 30 april om nooit te vergeten. 7 doden inmiddels.

    We moeten verder, life goes on, het is niet anders.
    Liefs x Gijs

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>