Wensput

Author: Newile  //  Category: Van alles wat


MySpace Countdowns

Hoi hoi luitjes…

2008 zit er bijna op, en beginnen we aan een nieuw jaar. Veel mensen hebben goeie voornemens en wensen.

Zo wil de een een dure auto, de ander het eeuwige leven en weer een ander wenst rijkdom en alle luxe van de wereld. Ik zelf heb dat ook wel eens gehad hoor…Dromen over een berg geld dat nooit meer op raakt, onuitputtelijk gewoon….maar dat is natuurlijk ook niet alles, op dit moment hebben we het goed en ik wens dat dit zo zal blijven.

En jullie….hebben jullie wensen ?? denk het wel eigenlijk..

Ik ben benieuwd…

5 Responses to “Wensput”

 1. Patrick Says:

  Ik heb een hele grote wens maar ik hou hem prive 😀

 2. superklusser Says:

  Ja het is niet zo mooi afgewerkt huisje maar het was van restjes uit de schuur ,

  en ik heb er wel 20 minuten aan besteed.

  Ik wens jullie ook een fijne dagen.

  En mijn wens voor het komende jaar is dat alle boodschappen de helft goedkoper worden.

 3. zwamneus Says:

  Als we het niet beroerder krijgen als nu, vind ik het best.

 4. Monique Says:

  Natuurlijk zijn er altijd wensen, maar als die niet uitkomen, dan ben ik toch gelukkig en dankbaar voor wat ik heb. Mijn wens is dat we in 2009 kunnen verhuizen. Rijk worden willen we allemaal, maar eerst moet men maar eens beseffen hoe rijk we zijn. Rijk aan liefde….onvervangbaar, daar kan geen geld tegenop 🙂

  Hey Né, wat een leuke bannertjes/guirlandes heb je boven en onder de shoutbox. Heel sierlijk. Oh, ik heb de kopfoto veranderd hoor….de klok en champagne en niet te vergeten, de oliebollen 🙂

  Kus

 5. JAPIE Says:

  Hallo…newile

  Nog een nachtje slapen en 2008 is voorbij…

  One liner van vandaag,,,

  “Wie kinderen heeft, is bezorgd om zijn kinderen.
  Wie runderen heeft, is bezorgd om zijn runderen.
  Wie niets heeft, kent geen zorgen.”

  De mop van vandaag…
  Het is lang en staat voor een kippenhok?
  Een kipfile
  Er waren eens 2 octopussen.
  Ze liepen over straat arm in arm, arm in arm, arm in arm, arm in arm, arm in arm…

  Ik kom morgen weer terug…[jammer he.]

  Groetjes van Japie

Leave a Reply