Een nieuwe week.

Author: Newile  //  Category: Persoonlijk, Van alles wat

Hoi hoi luitjes…en we zijn alweer aan een nieuwe week begonnen.

Wat heb ik toch een heerlijk weekend achter de rug. Zaterdag weinig gedaan, genoten van het mooie weer…zonnetje gezeten, gewoon relexed. Gisteren de boel aan de kant gemaakt, want we kregen bezoek…pa en Wild met Chakti en Draakje, en daar ga je natuurlijk ff voor aan de poets. Wat was het fijn om elkaar weer eens te knuffen in het eggie. Samen met Wild een ostara ritueel gedaan, en mijn altaar geactiveerd. Dat zijn altijd van die hele bijzondere momenten, samen op één lijn zitten en dan een ritueel doen…zo geweldig.

Vandaag beginnen we weer aan een nieuwe week…ben benieuwd wat die ons zal brengen.


Fijne dag mensen.

6 Responses to “Een nieuwe week.”

 1. kroosduiker Says:

  Hopelijk brengt het ons na dinsdag toch weer de zon want hier word ik niet vrolijk van….brrr.

 2. Monique Says:

  Goed te lezen dat je een mooi weekend hebt gehad. Afgelopen zaterdag was heerlijk. We zijn eerst naar het centrum gefietst door het bos uiteraard en daarna ben ik lekker achterthuis gaan zitten met mijn kop in de zon. Het is hier nu grijs en het waait. Ik denk dat het gaat regenen….zucht…

  Nog even geduld, dan is het echt lente.

  Maak er een mooie week van meissie.

  Liefs

 3. zwamneus Says:

  Zoals het er nu naar uitziet………..regen,wind,kortom maartse buien.
  En dat tot en met zaterdag, gadver.

 4. wildflower Says:

  hey zussie was zeker gezellig zondag, heb heerlijk genoten en gelachen.. Heeft me echt goed gedaan om jou en Dave en pa weer even te zien… en natuurlijk die super knuffel en ons ritueel wat we samen hebben gedaan. Was weer veelste lang geleden…

  Ben nog aan het bij komen hahahha waren pas om 02.30 thuis… hihihihhihi

  love You My Lady

  kusjes
  L-sis

 5. JAPIE Says:

  Hallo Newile
  Ik kom ff snel langs om je een fijne dag te wensen

  groetjes van uit een windie Almere

  Afz Japie

 6. kroosduiker Says:

  Fijne dinsdag en groeten vanuit een zonnig Fryslân.

Leave a Reply