Westboro Baptist Church

Author: Newile  //  Category: Nieuws, Persoonlijk

En jawel…we hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is het er dan. Eén of andere wazige sekte uit de VS moet de ramp met het vliegtuig, van afgelopen dinsdag, naar zich toetrekken om weer in de belangstelling te komen, en om weer vuiligheid te spuien. Want wat wil het geval..?? Volgens de Westboro Baptist Church is de ramp te wijtten aan het feit dat Nederland een homo-vriendelijk land is. Ze willen de begrafenissen van slachtoffers van de vliegramp te verstoren.Er zijn al verregaande plannen om hier naar toe te komen……(bron: de telegraaf.nl) KLIKKLIK voor het hele bericht.

Dit is toch niet te geloven…wie denkt die godvergeten lul van een Fred Phelps wel niet dat die is..?? Dit soort gasten mogen wat mij betreft meteen voor de rest van hun leven worden opgesloten, en de hele kliek erbij( had eerst wat anders willen tikken, maar houdt het netjes). Ook zou het hun onmogelijk moeten worden gemaakt om ons land binnen te komen. Want juist dit soort creeps bederven de wereld…maken veel dingen kapot, waaronder gezinnen . En dan mag het in de VS zijn, en niet zo heel erg groot…maar dit zijn wel aanstichters, en  levens gevaarlijk. Het kan en mag niet zo zijn, dat dit soort mensen ons land binnen kunnen komen. Ja…iederéén heeft het recht op vrije meningsuiting. Maar haat zaaien en het oproepen tot het verstoren van een begravenis van een overledene, gaat tever.

3 Responses to “Westboro Baptist Church”

 1. Aafke Says:

  Tsjongejonge, het moet toch niet veel gekker worden, vrijheid van meningsuiting, uiteraard maar dit vind ik wel heel bekrompen.
  Dat er mensen zijn die zo denken…, poeh

  groetjes,

 2. zwamneus Says:

  Typisch een stelletje zwaar geestelijk gestoorden, niet op reageren is meestal het beste.
  Of gewoon afschieten, dat kan natuurlijk ook.

  Prettig weekend

 3. kroosduiker Says:

  Hun mening mogen ze uitten maar ze moeten wel daar blijven….op hun eilandje, in hun hut!

Leave a Reply