Jaarwisseling…

Author: Newile  //  Category: Persoonlijk

 

 

Hoi hoi lieve mensen,

Nog even en het bewogen, bijzonder jaar 2012 zit erop. We hebben het gehaald, de wereld is niet ten onder gegaan. Dat betekent dat we het elkaar ook 2013 wederom weer moeilijk kunnen maken, elkaar weer de loef afsteken en over de rug van anderen beter worden in vele opzichten. 

Of toch niet..? Gaan we het doen, zoals we al jaren roepen, dit jaar doen we het allemaal anders…?

Gaan we het dan toch doen waarom het eigenlijk werkelijk draait…? 

Om het geven om elkaar…om wat er in je hart zit, en er vanuit komt/gaat…!! Om het zorgen voor elkaar, zonder dat te doen voor eigen gewin.  Owww….tuurlijk, er is niets mis met af en toe denken aan jezelf, of denken aan je eigen belang. Want je leven staat ook niet volledig in dienst van een ander. 

Maar wat meer liefde, vriendschap en begrip. Als we daar wat meer aandacht aan zouden besteden, dan komt het met die andere dingen erom heen vast wel goed.

Ja, we gaan het volgend jaar allemaal anders doen…misschien een beetje meer aandacht aan elkaar besteden..????

Een hele fijne en gezellige jaarwisseling gewenst.

En een heel goed, gezond, liefdevol en gelukkig 2013.

Kerstfeest 2012

Author: Newile  //  Category: Persoonlijk, Van alles wat

Lieve mensen,

Vanavond is het kerstavond…een feest die in de meeste Nederlandse huishoudens wordt gevierd, samen met de familie. Vaak worden daarbij dan ook kadootjes gegeven en gekregen. Dat is allemaal heel mooi en ook iets wat erbij hoort. Maar we moeten zeker niet vergeten waar het werkelijk omgaat. Je kunt nog zoveel kadootjes willen hebben en krijgen, maar daar heb je niks aan zonder echte, oprechte liefde.

Dus…als je nou vanavond zo lekker bij elkaar zit, kijk elkaar eens in de ogen en weet dat dat het mooiste kado is wat je kunt krijgen. Want net wat Monique Radix gisteren zei: ” Dat we ons weer even bewust worden van wat belangrijk is en dat we dat moeten koesteren: liefde, saamhorigheid, gezelligheid, compassie….geven, nemen en delen…..” 

Fijne feestdagen lieve mensen en een geweldig mooi, liefdevol en gezond 2013 gewenst.

Servisch gehucht vreest toorn vampier.

Author: Newile  //  Category: Nieuws, Paranormaal, Van alles wat

 

 

 

Soms…zo af en toe, kom je berichten tegen dat je denkt “Tja….” Dit is er zo één. Dit bewijst maar weer, dat een oude volksgeloof heel goed samen kan gaan met de commercie. Want ja….als er in je gehucht niks te doen hebt, moet je boel gewoon een beetje opnaaien 🙂

Het Servische gehucht Zarozje wordt geplaagd door een vampier. Althans, dat zeggen bewoners van het dorp, dat is gelegen tussen groene berghellingen en spookachtige dichtbegroeide wouden. Geruchten dat de geest van een legendarische vampier is gewekt zaaien angst – en bieden bovendien de mogelijkheid toeristen te lokken.

Meer lezen: KLIKKLIK

Wereld Aids Dag

Author: Newile  //  Category: Nieuws, Persoonlijk, Van alles wat

 

 

 

 

Vandaag is het 1 december, en dat is traditioneel dé dag die in het teken staat van de ziekte aids.

Op deze dag wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor HIV/AIDS.

Gelukkig is het tegenwoordig in Nederland en de ons omringende landen niet meer een dodelijke ziekte als in de jaren 80, maar evengoed drukt het toch zijn stempel op je leven als je besmet bent met het HIV virus. Tegenwoordig is het hier een  chronische ziekte…..Maar elders in de wereld sterven er dagelijks tal van mensen aan de gevolgen van AIDS.

Op deze dag staan we stil bij hen die betrokken zijn bij deze ziekte, overleden als familie en vrienden. je hoeft niets bijzonders te doen…Je kunt een kaarsje branden of gewoon ff aan de mensen denken. Want jullie weten, gedachten zijn krachten en kan een lichtje geven.