Happy birthday

Author: Newile  //  Category: Persoonlijk, Van alles wat

Vandaag is mijn neefje Draakje jarig, hij wordt alweer 9….. een echte grote vent dus.

VAN HARTE GEFELICITEERD LIEVE KLEINE VRIEND…!!

 

 

Ma jarig

Author: Newile  //  Category: Persoonlijk

 

 

 

Vandaag is mijn moeder jarig. Al is ze dan niet meer lijfelijk onder ons, ze is 4 jaar geleden overleden, toch vieren wij het nog elk jaar.

Daarom….deze kaars en zoals altijd.

Gefeliciteerd lieverd, ik hou van je.

Transgender

Author: Newile  //  Category: Nieuws, Persoonlijk

Lees ik net iets op NU.nl…iets waar ik me best druk om maak en me tevens zorgen over maak.

Het mag en kan toch niet zijn, dat we anno (bijna) 2013 nog steeds een grote groep waardevolle mensen uitsluiten en “dwingen” beslissingen te nemen, die ze niet willen nemen. We leven in een zogenaamd vrij land…maar als ik dit soort berichten lees dan is het duidelijk dat we er nog lang niet zijn.

Natuurlijk is er ook een hele grote groep transgenders die wel midden in de samenleving staan en mee draaien in de grote wereld, al komen ook zij problemen tegen die vaak moeilijk te verteren zijn. Maar desalnietemin doorgaan en gelukkig een hoop goeie mensen om zich heen hebben, die het leven waardevol maken.

Maar toch is het te triest voor woorden dat ik dit soort berichten moet lezen.

KLIKKLIK voor meer info

Maria verschijning…

Author: Newile  //  Category: Nieuws, Paranormaal, Van alles wat

 

 

Op een raam van het Sime Darby-ziekenhuis in de Maleisische stad Subang, is volgens de vele katholieke gelovers, de maagd maria verschenen. Sommigen beweren zelfs dat intussen haar zoon Jezus zijn opwachting heeft, twee vensters verderop.

Met honderden stromen de gelovigen toe, om de verschijning te kunnen aanschouwen. Voor de gelovigen staat het als een paal boven water: dit is een mirakel. Een ruitenwasser heeft inmiddels tevergeefs geprobeerd om de verschijning weg te wissen.

Ik weet het niet…ik kan niet zeggen dat dit niet kan of onmogelijk is. Misschien is het haar wel…misschien is het wel een andere godheid. Of misschien is het helemaal niets.

KLIK voor meer.