Blauw balletje

Author: Newile  //  Category: Humor, Van alles wat

Als je niet gek bent…dan wordt je het hier wel van. Volg het blauwe balletje, neem één balletje en probeer die te volgen….das het doel.

KLIKKERDEKLIK

Wichelroede

Author: Newile  //  Category: Rituelen

Wat is wichelen of dowsing? Het wichelen, of in het Engels dowsing, is het gebruik maken van een menselijk vermogen, dat ons toelaat om informatie te verkrijgen op een manier dat buiten het bereik en vermogen ligt van de standaard lichamelijke zintuigen van de mens zoals zicht, gehoor, reuk, etc. Dit is mogelijk door gebruik te maken van instrumenten, van het lichaam of door middel van intuïtie of paranormale vermogens / het ~lichaam.

Wichelen wordt vaak gebruikt om verborgen dingen op te sporen, zoals water en metalen. Tegenwoordig wordt het ook veel gebruikt om leylijnen en aardstralen op te sporen. Wichelen is een eeuwenoud gebruik. Het werd al toegepast in het oude Egypte, maar ook in de Lage Landen is het gebruikt om bijvoorbeeld een plaats voor een heiligdom te kiezen……………VERDER LEZEN

Bier….

Author: Newile  //  Category: Persoonlijk

Zwolle – Op 5, 6 en 7 oktober vindt het 1e bokbierenfestival plaats op het Gasthuisplein te Zwolle. Ruim 20 bokbieren worden geschonken, zowel uit de streek, als uit het buitenland.

Uiteraard gaan Dave en ik dit gezelligs bezoeken. Misschien kunnen we wel meeproeven, zijn we nl heel goed in hihihi

http://www.hesz.nl/index.php/bokbier-introductie

Een nieuwe start

Author: Newile  //  Category: Persoonlijk

Zowwww…..daar ben ik weer.

Na de laatste tijd veel tijd op facebook te hebben door gebracht, begon ik mijn eigen site te missen. Dat stekkie waar je helemaal jezelf kunt zijn en je eigenste ding kunt doen.

Daarom ga ik hier een doorstart maken. ga gewoon lekker fris opnieuw beginnen en zie wel wat er van komt. Niet dat ik niet meer op facebook zal zijn, maar zal ook hier weer mijn ding doen.