Kindeke geboren anno 2010

Author: Newile  //  Category: Humor

 

 

Deze kregen we via twitter van Marc…ik vind het super hahahahaha.

 

: center;”>

Hele fijne kerstavond

Dag Sinterklaasje……daaaaaaag

Author: Newile  //  Category: Persoonlijk, Van alles wat

 

 

Pfffff…wat vliegt de tijd toch zeg. Ben je weken bezig met het Sinterklaasfeest, is het alweer voorbij, en maken we ons op voor de komende kerstdagen.

Ben al druk bezig ons huis te versieren en na te denken over hoe en wat.

Ik weet natuurlijk niet hoe het met jullie is, maar ik heb best wel zin in de feestdagen.

Sinterklaas weekend.

Author: Newile  //  Category: Persoonlijk, Van alles wat

 

 

Joehoeeeeee….

 

De kadootjes zijn gekocht, de surprise`s bijna af en het zwoegen op de gedichten is gaande. Het Sinterklaas weekend staat voor de deur. Ik heb er zin in en verheug me weer op het familie gebeuren.

Wens jullie allemaal een heel fijn weekend, en als je sinterklaas viert….heel veel plezier. En vergeet niet….mocht je nou iets krijgen, wat je niet zo leuk vindt, jammer dan. Want weet dat het niet gaat om het geven en krijgen. Het gaat om de gezelligheid en de lol die je met elkaar kunt hebben. Als je dat nou in je achterhoofd houdt…wedden dat je sinterklaas een stuk leuker is ?

Wereld Aids Dag 2010

Author: Newile  //  Category: Nieuws, Persoonlijk

 

 

Vandaag is het 1 december, en dat is traditioneel dé dag die in het teken staat van de ziekte aids.

Op deze dag wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor HIV/AIDS. En dat het nodig is blijkt uit de feiten die je HIER, en HIERkunt lezen.


 

Door dit log sta ik op mijn manier stil bij de slachtoffers van en betrokkenen bij de verschrikkelijke ziekte. Al zijn er remmers en de berichten hoopvol, toch raken er nog teveel mensen besmet met het HIV virus en ook zijn er nog teveel mensen die eraan overlijden. Ik  spreek de hoop uit, dat deze ziekte snel tot het verleden zal behoren.