Hiep hiep…hoeraaaaaaa

Author: Newile  //  Category: Nieuws, Persoonlijk

 

 

Vandaag is mijn neefje Draakje jarig, hij wordt alweer 7….. een echte grote vent dus.


VAN HARTE GEFELICITEERD LIEVE KLEINE VRIEND…!!

 

KLIK HIER als je hem wil feliciteren

Hij komt…hij komt…

Author: Newile  //  Category: Persoonlijk, Van alles wat

 

 

Vandaag is het dan eindelijk zover…Sinterklaas zet weer voet op nederlandse bodem. De tijd van gezelligheid kan weer beginnen, en nee dat heeft niks te maken met die kadootjes. Voor mij betekent het wat extra sjeu aan deze koude donkere dagen….lol maken met familie en vrienden. Het vieren van een gezellige hollandse periode.

Betalen

Author: Newile  //  Category: Hekserij, Nieuws

 

 

Zoals in bijna alle europeese landen gaat het ook in Roemenië niet al te best. Om de staatskas te spekken, kwamen politici op het idee om ook heksen inkomsten belasting te laten betalen. Het voorstel kwam niet door de senaat en werd derhalve niet aangenomen.  Volgens Popoviciu komt dat doordat ze bang waren om vervloekt te worden door de heksen. Of ze de wet wijzigen en opnieuw indienen is nog niet bekend.

Misschien spoor ik niet helemaal….maar wat mij betreft lijkt het me niet meer dan logisch dat iederéén een soort van inkomsten betaald, hoe of wat dan ook. Kan wat mij betreft ook in natura, want laten we eerlijk zijn, een economie draaien doe je met elkaar. En dat deze wet niet is aangenomen omdat de dames en heren senatoren een beetje bang zijn/waren…is toch best een hoop kul. Wat voor mietje ben je, als je je laat opnaaien in je hoofd, door onzin verhalen ??  En een beetje heks werkt gewoon mee….toch ?

 (Bron: msn.com)

 

 

Handleiding

Author: Newile  //  Category: Hekserij, Nieuws, Van alles wat

 

 

Londense politie agenten hebben sinds kort een handleiding, die hun tips geeft hoe ze moeten omgaan met heksen en andere spirituele personen.

Zo moet de 300 pagina’s tellende handleiding agenten eraan herinneren dat ze nooit aan het ‘Schaduwboek’ van een heks mogen komen. “Het Schaduwboek wordt als privé-object van een heks gezien en mag nooit door iemand anders aangeraakt worden”, aldus het handboek.

Geblinddoekt, gekneveld en naakt……KLIK HIER VOOR MEER (bron: telegraaf)

Best wel grappig…want nog niet zo lang geleden heeft Groot-Brittannië de godsdienst van de druïden erkend. Het lijkt erop dat ze op geen enkele manier, mensen willen beledigen of tegen het zere been aan willen schoppen. Ik ben blij dat dit kan en mogelijk is, al moet men wel waken dat het geen poppenkast wordt.

Binnenkort maar eens een geknevelde naakt wandeling langs de Theems maken hihihihi 🙂