Pijn….

Author: Newile  //  Category: Persoonlijk

Nou…daar ben ik dan weer klaar mee. Ik heb verkalking in de rotator cuff…. 😕

Afgelopen zondag begon mijn rechterschouder heel erg veel pijn te doen, na een weken van zeurige pijn…(ik hoor jullie denken, was dan meteen gegaan muts, maar zo ben ik niet Een pijnstillertje en hup maar weer, want zo heb je altijd wel wat en ik ben niet van dat pieperige).  Het eerste waar ik aan dacht, het zal toch verdulle niet weer een slijmbeursontsteking zijn, net als 3 jaar geleden. Omdat de pijn niet te harden was heb ik dinsdag de dokter een bezoekje gebracht en omdat hij het zeker wilde weten, moest er een foto worden gemaakt. Vrijdag kwam daarvan de uitslag en bleek dat ik dus die verkalking heb.

Door de pijnstillers (diclofenac) is de ergste pijn onder controle en ben ik instaat wat dingen te doen, al is dat niet veel….en mensen die me kennen weten hoe dat me ergert.  Dinsdag moet ik voor verdere behandeling naar de fysio, en zal ik meer horen.

Als ik eerlijk ben, kan ik me leukere dingen voorstellen en ben hier dan ook helemaal niet blij mee.

Joeppieeeeee…Dave is jarig.

Author: Newile  //  Category: Persoonlijk

En de schat wordt 35 jaar…..


Roze…

Author: Newile  //  Category: Humor, Van alles wat

Mensen die me kennen weten hoe gek ik ben van de kleuren; roze, fuchsia, paars en rood. Roze, moet ik zeggen is toch echt wel mijn favo-kleur…zeker in combi met bloemen.

Dat ik niet de enige ben die verzot is op deze kleur moge duidelijk zijn, maar dat er mensen zijn die hierin heel ver gaan wist ik niet. Een zekere Kitten Sera uit het amerikaanse Los Angeles heeft  haar hele leven ondergedompeld in roze. Ze zegt dat het haar van nature aantrekt en dat het haar een ‘prettig en luxueus’ gevoel geeft……(Bron: Nu.nl)

MEER LEZEN KLIK HIER


Ondanks dat ik deze kleur super vind, zou dit niets voor mij zijn ik zou stapel gek worden. Maar het is toch best leuk te lezen dat mensen gewoon zo lekker zichzelf kunnen zijn, en dat doen wat ze mooi vinden.

Oudje…

Author: Newile  //  Category: Van alles wat

Gewoon…omdat het toen zo gezellig was, en het nu zo passend is.