Hokus pokus…iederéén kan toveren..????

Author: Newile  //  Category: Nieuws, Van alles wat

Dat niet iedere wereldleider even slim is…weten we allemaal. Maar er zijn erbij, die nog te stom zijn om voor de duivel te dansen. Neem die wijsneus van een Robert Mugabe, die liet zich maar mooi ff in de maling nemen door een zgn tovenares. Zij beweerde dat ze diesel kon tappen uit een rots. Nu is dat op zich niet zo erg, iederéén lult wel eens wat….maar Robert trapte erin en beloonde haar met geld en andere dure zooi. En het erge..? Zij is afgelopen weekend schuldig bevonden aan fraude. Oke…wat niet mag, mag niet…maar wees eerlijk. Die geldgraai van een Mugabe is toch ook een dikke boef…?? Want die rekende zich natuurlijk alweer rijk.

Hoe blond kun je zijn…?


(BRON: NU.nl)  KLIKKLIK voor het bericht.

Zondag..

Author: Newile  //  Category: Persoonlijk

Vanaf vandaag ga ik zo af en toe weer wat plaatsen. Niet elke dag hoor, maar soms zo af en toe. Ik begin het toch te missen….maar wil niet meer elke dag bloggen.


Daarom begin ik vandaag met jullie…een hele fijne zondag te wensen. Hoop wel op wat beter weer, want ik baal hiervan. En vind het zo zonde van al die mensen die nu op vakantie zijn in NL.

Ter nagedachtenis.

Author: Newile  //  Category: Persoonlijk

Deze kaarsen branden voor mijn moeder. Vorig jaar 10 juli is ze overleden…ze verloor de ongelijke strijd tegen longkanker. Nooit zal ze uit mijn gedachten zijn, en op deze manier wil ik haar gedenken.


** Een moeder houdt haar kinderen maar kort in haar armen, maar voor eeuwig in haar hart **

En dat zal ik ook doen.


Lieve ma…ik hou van je.