Lang weekend

Author: Newile  //  Category: Persoonlijk

Wat een verwennerij toch he…? Voor de zoveelste keer een mooi lang weekend, dus lekker de tijd om leuke dingen te doen, en we hebben er nog mooi weer bij ook. Wat willen we meer…?

Wij hebben genoeg in de planning, en zullen ons dit weekend  dus best vermaken. En ik hoop dat jullie dat ook zullen doen.

Wat jullie ook gaan doen of ondernemen, ik wens jullie heel veel plezier daarbij.

Een heel fijn en gezellig pinkster-weekend gewenst.

Vrouw laat baard staan….Bizar maar waar

Author: Newile  //  Category: Nieuws, Van alles wat

Of je het nou mooi vind of niet…Of je het er mee eens bent of niet. Maar feit is wel…zij heeft ballen, en misschien wel meer dan menig man, en jullie snappen me.

Ik vind het geweldig knap dat ze het durft, het zat is om zich elke dag te scheren, gewoon lak aan alles heeft en haar baard laat staan. Ik hoor sommige denken, een baard bij een vrouw..?? kan dat..? Ja mensen dat kan, want net als zoveel primaten hebben ook veel vrouwen last van overtollig haar. En ook op plekken,  waar ze dat liever niet hebben. En het mooie…misschien wel de vrouw waar we het meest op kikken.

De Duitse Mariam noemt zichzelf de vrouw met de baard. Ze ziet haar baard als een vrijheidssymbool.<——-KLIK voor het bericht

Leeuwarder stadsgevangenis

Author: Newile  //  Category: Paranormaal

Het spookt in Leeuwarden, en niet zo`n klein beetje ook.

Er wordt namelijk beweert, dat het in de oude stadsgevangenis spookt.  Het zou gaan om geesten van oud-gevangenen die op brute wijze zijn overleden. “Zij zijn boos. Die boosheid is merkbaar in het gebouw.”

KLIKKLIK voor het hele bericht

Zonnige maandag

Author: Newile  //  Category: Persoonlijk

Een hele gezellige maandag gewenst.