Welkom

Author: Newile  //  Category: Persoonlijk

Westboro Baptist Church

Author: Newile  //  Category: Nieuws, Persoonlijk

En jawel…we hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is het er dan. Eén of andere wazige sekte uit de VS moet de ramp met het vliegtuig, van afgelopen dinsdag, naar zich toetrekken om weer in de belangstelling te komen, en om weer vuiligheid te spuien. Want wat wil het geval..?? Volgens de Westboro Baptist Church is de ramp te wijtten aan het feit dat Nederland een homo-vriendelijk land is. Ze willen de begrafenissen van slachtoffers van de vliegramp te verstoren.Er zijn al verregaande plannen om hier naar toe te komen……(bron: de telegraaf.nl) KLIKKLIK voor het hele bericht.

Dit is toch niet te geloven…wie denkt die godvergeten lul van een Fred Phelps wel niet dat die is..?? Dit soort gasten mogen wat mij betreft meteen voor de rest van hun leven worden opgesloten, en de hele kliek erbij( had eerst wat anders willen tikken, maar houdt het netjes). Ook zou het hun onmogelijk moeten worden gemaakt om ons land binnen te komen. Want juist dit soort creeps bederven de wereld…maken veel dingen kapot, waaronder gezinnen . En dan mag het in de VS zijn, en niet zo heel erg groot…maar dit zijn wel aanstichters, en  levens gevaarlijk. Het kan en mag niet zo zijn, dat dit soort mensen ons land binnen kunnen komen. Ja…iederéén heeft het recht op vrije meningsuiting. Maar haat zaaien en het oproepen tot het verstoren van een begravenis van een overledene, gaat tever.

Handicap..?? van de buis halen.

Author: Newile  //  Category: Nieuws, Van alles wat

Nou ja zeg…!! Het wordt ook hoe langer hoe gekker in de wereld. Zijn de mensen gek geworden of zo..??

In Engeland is grote opschudding ontstaan doordat ouders een presentatrice van de buis willen, omdat ze maar één arm heeft. Dit zou, volgens de ouders, de kinderen bang maken en de ouders zeggen aanstoot aan haar handicap te nemen….KLIKKLIK voor bericht. (bron: de telegraaf.nl)

Dit is toch schandalig..??  Ze doet niemand kwaad, ze doet gewoon haar werk. En dan krijgt ze van die zielige bekrompen gasten over zich heen. Dit zegt toch genoeg over die mensen die dit eisen lijkt me..?  Stelletje hypocriete klootzakken. Deze vrouw is juist een voorbeeld functie.

Dag

Author: Newile  //  Category: Humor, Van alles wat