Weekend…

Author: Newile  //  Category: Persoonlijk

Hoi hoi luitjes…

Weekend…tijd voor elkaar en voor jezelf. Tijd om ff bij te komen van een drukke week. Tijd ook om naar vrienden te gaan…en dat is wat wij morgen gaan doen. Helaas is ons bezoek aan Mysterycouple niet alleen voor de gezelligheid…één van de reden dat wij gaan is ook, om onze vrienden te steunen in een hele moeilijke tijd. Want zoals vele van jullie weten, gaat het met de moeder van mystery-girl niet zo goed. Haar toestand is verslechert en het ziet er naar uit dat dit niet meer zal veranderen. Ik denk dat ze alle steun kunnen gebruiken.

Morgen om 16.00 uur, ontsteken mijn vrienden en familie een kaars, gewoon een simpele kaars om kracht te zenden…om zo te laten weten dat mysterycouple er niet alleen voor staat. Wij zullen in hoofddorp een kaars ontsteken, om zo een lichtcirkel van kracht en steun op te bouwen. Ik vraag aan jullie om dit aub ook te doen…want samen kunnen wij elkaar helpen.

Alvast bedankt en een heel fijn weekend gewenst.

Pijpen

Author: Newile  //  Category: Humor

Ik ben er weer.

Author: Newile  //  Category: Nieuws, Persoonlijk, Van alles wat

Hoi hoi luitjes…

Dank jullie wel voor jullie wensen…..doet goed en weet zeker dat het heeft geholpen. Ik voel me gelukkig al weer een stuk beter. Mennn wat was ik ziek, moest de billen samen knijpen als ik voorover gebogen in de emmer hing, want geloof me, het was anders helemaal fout gegaan. Ben blij dat het voorbij is.

Ik ben iig weer terug van weggeweest, en ga jullie blogs weer lekker vervuilen…hihihihihi.Voor MC

Ziek

Author: Newile  //  Category: Persoonlijk, Van alles wat

Het gaat ff niet zo lekker met Neetje…ik lig in de lappenmand.

Gisteren kwam het er boven net zo snel uit als van onderen. Geloof me..ik heb fijnere dingen gedaan. Vandaag is de boel wat rustiger…maar echt top ist niet.