oud en nieuw

Author: Newile  //  Category: Jaarfeesten/sabbats, Nieuws, Persoonlijk, Van alles wat

Hoi hoi luitjes…


Nog even, een paar uurtjes nog,  en 2008 zit erop en ontvangen we met veel geknal en met open armen 2009.


Ik wens jullie allemaal een supergezellige jaarwisseling en een geweldig goed begin van het nieuwe jaar.

De laatste dag van 2008.

Author: Newile  //  Category: Esbats, Hekserij, Persoonlijk, Van alles wat


MySpace Countdowns

Het is de laatste dag van het jaar 2008. Een voor mij en mijn familie wel heel bijzonder jaar, met veel diepte- en hoogtepunten.

2008 was het jaar waarin Dave en ik zijn gaan samenwonen en een huis hebben gekocht…midden in die enge krediet crisis. Waarin ik in Zwolle ben gaan werken en Dave mijn collega werd. Ook het jaar waarin vriendschapsbanden sterker werden, en andere verbroken. We hebben Sint Piter leren kennen en zijn verliefd geworden op deze mini-volksfeest 😎 We hebben verschillende concerten bezocht…en

Dit was ook het jaar waarin we afscheid hebben moeten nemen van een van mijn lieveling`s tantes, tante Antje. Een vrouw waaraan ik heel veel dierbare herinneringen heb. Ze wordt elke dag nog gemist…want het was een dame apart ( “als de wegen goed/schoon, zijn…kom ik langs” ) Voor mijn zus en haar man was het ook niet makkelijk, want naast het overlijden van ma…overleed ook de moeder van Chakti. Een klap die duidelijk z`n sporen achterlaat, want verwerk het allemaal maar.

Voor mijzelf is het overlijden van mijn moeder het ergst wat me in jaren is overkomen. Elke dag nog heb ik het er moeilijk mee, en mis haar enorm. Het lijkt wel of het besef van missen steeds erger wordt. En dan kunnen veel mensen zeggen, het hoort bij het leven en het leven gaat door. Maar daar koop ik niets voor. Ik mis d`r en het doet zo verschrikkelijk veel pijn. Mijn moeder was een vriendin, iemand waarop ik kon bouwen, en waar ik heel veel mee kon lachen. Zeker in de laatste maand zijn we nog dichter naar elkaar toe gegroeid,  en hebben we ons de 27-ste juni voor het laatst samen opgemaakt en aangekleed voor de bruiloft van een nichtje. Het laatste feest die ma heeft gevierd.


Maar gelukkig brengt 2009 ons iig iets heel leuks, want in mei gaan Dave en ik trouwen.  22 December zijn we in ondertrouw gegaan, we hebben het jaar wat dat betreft gelukkig goed afgesloten, als jullie begrijpen wat ik bedoel.


Ik wens jullie een hele fijne en gezellige oudejaarsdag. Geniet ervan met elkaar.

Knuffelen

Author: Newile  //  Category: Dagje-uit, Nieuws, Van alles wat


MySpace Countdowns

Hoi hoi luitjes…

Lichaamstaal vertelt heel wat over hoe iemand zich voelt, ook al zegt hij of zij het niet met woorden. Hier enkele tips hoe je zijn gevoelens voor jou kunt afleiden uit zijn knuffels.

(bron: www.hln.be)


Hij trekt je tegen zijn borstkas aan
Hij wil stoer overkomen, maar eigenlijk is je partner een softie. Door je dicht tegen zijn hart te brengen, wil hij tonen dat hij van je houdt. Zijn borstkas is ook één van de mannelijkste delen van zijn lichaam, het is voor hem een manier om je te laten weten dat hij je kan beschermen. Ook neemt je partner graag de leiding in bed. Hij houdt van de missionarishouding of doet het graag op zijn hondjes.

Lepeltje
Je partner is graag dicht bij je. Hij houdt ervan wanneer jouw kont dicht bij zijn geslachtsdeel is, terwijl hij zijn handen vrij heeft. Dit betekent dat……… KLIKKLIK om verder te lezen.

Wensput

Author: Newile  //  Category: Van alles wat


MySpace Countdowns

Hoi hoi luitjes…

2008 zit er bijna op, en beginnen we aan een nieuw jaar. Veel mensen hebben goeie voornemens en wensen.

Zo wil de een een dure auto, de ander het eeuwige leven en weer een ander wenst rijkdom en alle luxe van de wereld. Ik zelf heb dat ook wel eens gehad hoor…Dromen over een berg geld dat nooit meer op raakt, onuitputtelijk gewoon….maar dat is natuurlijk ook niet alles, op dit moment hebben we het goed en ik wens dat dit zo zal blijven.

En jullie….hebben jullie wensen ?? denk het wel eigenlijk..

Ik ben benieuwd…