Onkruid lekkers…

Author: Newile  //  Category: Hekserij, Recepten, Van alles wat

 

 

 

Er zijn hele leuke dingen te doen in Zwolle. Dit soort workshops mogen ze vaker doen. Ik doe, een soort gelijk iets, in ieder geval nog een keer met “Het Witte Licht”

Onder deskundige leiding van Eelkje Mellema wordt eten gezocht en bereidt. “We verzamelen ingrediënten uit de natuur en gaan ermee aan de slag”, zegt Eelkje.

 

Elementen.

Author: Newile  //  Category: Hekserij

 

 

Veel heksen en mensen die de wicca aanhangen, roepen tijdens of na het trekken van de cirkel de elementen op. Deze helpen je het gevraagde doel te bereiken en versterken je eigen krachten. 

Maar…er is wel verschil tussen het HOE. Sommige heksen/wicca stellen het element lucht in het noorden voor, terwijl anderen het juist in het oosten voorstellen.

Waarom worden de elementen met de richtingen verbonden en wie bepaald dat? Wie bepaald of bepaalde dat water het westen heeft..?? En de volgorde waarin je ze oproept..?

Swaziland verbiedt heksen hoog te vliegen

Author: Newile  //  Category: Hekserij, Humor, Nieuws

 

 

Het moet niet veel gekker worden..Whahahahahahahaaaaa…wat een stel randdebielen. Zullen ze dit nu echt menen…??? Nee toch?? Dit is een verlate 1 april grap. http://www.rtl.nl/components/actueel/rtlnieuws/2013/05_mei/14/opmerkelijk/Swaziland_verbied_heksen_hoog_te_vliegen.xml

Author: Newile  //  Category: Hekserij, Jaarfeesten/sabbats

Lieve heksjes en ander goed volk.

Ik wens jullie een hele fijne halloween en een blessed Samhain. Gelukkig nieuwjaar en maak er iets van met elkaar.

Hou van elkaar en wees een beetje lief voor elkaar.

Dikke knuffels