Graan cirkels….

Author: Newile  //  Category: Paranormaal, Van alles wat

 

 

Gisteren werd ik attent gemaakt op het volgende….

GRAANCIRKELS

Hoe denken jullie over graancirkels…Zijn gemaakt door mensen handen, of is er toch iets meer aan de hand?

Servisch gehucht vreest toorn vampier.

Author: Newile  //  Category: Nieuws, Paranormaal, Van alles wat

 

 

 

Soms…zo af en toe, kom je berichten tegen dat je denkt “Tja….” Dit is er zo één. Dit bewijst maar weer, dat een oude volksgeloof heel goed samen kan gaan met de commercie. Want ja….als er in je gehucht niks te doen hebt, moet je boel gewoon een beetje opnaaien 🙂

Het Servische gehucht Zarozje wordt geplaagd door een vampier. Althans, dat zeggen bewoners van het dorp, dat is gelegen tussen groene berghellingen en spookachtige dichtbegroeide wouden. Geruchten dat de geest van een legendarische vampier is gewekt zaaien angst – en bieden bovendien de mogelijkheid toeristen te lokken.

Meer lezen: KLIKKLIK

Maria verschijning…

Author: Newile  //  Category: Nieuws, Paranormaal, Van alles wat

 

 

Op een raam van het Sime Darby-ziekenhuis in de Maleisische stad Subang, is volgens de vele katholieke gelovers, de maagd maria verschenen. Sommigen beweren zelfs dat intussen haar zoon Jezus zijn opwachting heeft, twee vensters verderop.

Met honderden stromen de gelovigen toe, om de verschijning te kunnen aanschouwen. Voor de gelovigen staat het als een paal boven water: dit is een mirakel. Een ruitenwasser heeft inmiddels tevergeefs geprobeerd om de verschijning weg te wissen.

Ik weet het niet…ik kan niet zeggen dat dit niet kan of onmogelijk is. Misschien is het haar wel…misschien is het wel een andere godheid. Of misschien is het helemaal niets.

KLIK voor meer.

Ode aan de doden.

Author: Newile  //  Category: Paranormaal, Van alles wat

 

De KRO wil het oude Roomse gebruik om met Allerzielen op 2 november de overledenen te herdenken, nieuw leven inblazen. Dat doet de omroep met het tv-programma Ode aan de Doden.

In de week van Allerzielen herdenkt de KRO de doden van het afgelopen jaar en vieren we hun leven. Familieleden, vrienden en collega’s brengen een eerbetoon aan bijzondere bekende en onbekende Nederlanders die het afgelopen jaar overleden zijn. In de live-uitzending wordt ook opgeroepen om een kaarsje op te steken voor overleden dierbaren.

Voor meer info: KLIKKLIK