Swaziland verbiedt heksen hoog te vliegen

Author: Newile  //  Category: Hekserij, Humor, Nieuws

 

 

Het moet niet veel gekker worden..Whahahahahahahaaaaa…wat een stel randdebielen. Zullen ze dit nu echt menen…??? Nee toch?? Dit is een verlate 1 april grap. http://www.rtl.nl/components/actueel/rtlnieuws/2013/05_mei/14/opmerkelijk/Swaziland_verbied_heksen_hoog_te_vliegen.xml

Bigfoot..?

Author: Newile  //  Category: Humor, Nieuws, Van alles wat

 

 

En ja hoor, daar gaan we weer.

In de VS zijn er mensen die denken dat ze Bigfoot hebben gezien. Een stel wandelaars in Provo Canyon zagen een zwarte vlek tijdens het filmen en de cameraman vraagt zich af of het een beer is. Op een gegeven moment richt het dier zich op waardoor de wandelaars schrikken en zich uit de voeten maken.

Ik moet hier altijd verschrikkelijk om lachen…Want ik geloof echt niet dat die Bigfoot bestaat. Ik denk dat dit gewoon een beer was, of anders een verkleed persoon die een geintje uit wilde halen met die wandelaars, met mede weten van de cameraman. Want laten we eerlijk zijn….die gast zoomt wel heel lang in en blijft maar focussen op dat punt. Alsof hij erop zit te wachten, dat de persoon zich opricht. Maar goed, da`s mijn mening….Jullie kunnen daar wel heel anders over denken.

Klik HIER voor de beelden.

Eitje

Author: Newile  //  Category: Humor, Nieuws

Grappig onderzoek…

Een Brits onderzoek heeft ondekt hoe iemands persoonlijkheid in elkaar steekt, aan de manier waarop hij of zij een ei eet.

Ben je bijv, dol op gekookte eieren, dan ben je: slecht georganiseerd, onvoorzichtig en impulsief. Hou je bijv. van gebakken ei, dan ben je: creatief, nieuwsgierig en heb je vaak zin in seks.

Dus….mensen die opzoek zijn naar een nieuwe partner, hoeven niet ellenlang meer met elkaar te neuzelen en weet ik wat, om er achter te komen hoe de persoon in elkaar steekt. Je eet gewoon gezellig een ei met hem of haar, en je weet meteen wat voor vlees je in de kuip hebt hahaha.

En euhhh…hoe eet jij je ei het liefst??

Meer lezen….KLIKKLIK

Blauw balletje

Author: Newile  //  Category: Humor, Van alles wat

Als je niet gek bent…dan wordt je het hier wel van. Volg het blauwe balletje, neem één balletje en probeer die te volgen….das het doel.

KLIKKERDEKLIK