Archive for the Category »Van alles wat «

Onkruid lekkers…

 

 

 

Er zijn hele leuke dingen te doen in Zwolle. Dit soort workshops mogen ze vaker doen. Ik doe, een soort gelijk iets, in ieder geval nog een keer met “Het Witte Licht”

Onder deskundige leiding van Eelkje Mellema wordt eten gezocht en bereidt. “We verzamelen ingrediënten uit de natuur en gaan ermee aan de slag”, zegt Eelkje.

 

Graan cirkels….

 

 

Gisteren werd ik attent gemaakt op het volgende….

GRAANCIRKELS

Hoe denken jullie over graancirkels…Zijn gemaakt door mensen handen, of is er toch iets meer aan de hand?

Dom

 

Hoe stom kun je zijn..?? Je gelooft toch zeker niet dat dit ook werkelijk kan?

Jose Laparra, voormalig manager van voetbalploeg Club Deportivo Castellon, had het aanzienlijke bedrag aan de waarzegster gegeven. Middels een toverspreuk zou die er voor zorgen dat zijn ex opnieuw bij hem zou intrekken. 

Meer info.. KLIKKLIK

Kerstfeest 2012

Lieve mensen,

Vanavond is het kerstavond…een feest die in de meeste Nederlandse huishoudens wordt gevierd, samen met de familie. Vaak worden daarbij dan ook kadootjes gegeven en gekregen. Dat is allemaal heel mooi en ook iets wat erbij hoort. Maar we moeten zeker niet vergeten waar het werkelijk omgaat. Je kunt nog zoveel kadootjes willen hebben en krijgen, maar daar heb je niks aan zonder echte, oprechte liefde.

Dus…als je nou vanavond zo lekker bij elkaar zit, kijk elkaar eens in de ogen en weet dat dat het mooiste kado is wat je kunt krijgen. Want net wat Monique Radix gisteren zei: ” Dat we ons weer even bewust worden van wat belangrijk is en dat we dat moeten koesteren: liefde, saamhorigheid, gezelligheid, compassie….geven, nemen en delen…..” 

Fijne feestdagen lieve mensen en een geweldig mooi, liefdevol en gezond 2013 gewenst.