Triest

Author: Newile  //  Category: Persoonlijk

 

rainbow-candles-i-17216898

Vol afschuw, ongeloof en verdriet hebben we in de media kunnen lezen, dat er tenminste 50 mensen zijn omgekomen en er 53 mensen gewond in het ziekenhuis liggen. Dit alles door een man die in het wilde weg zijn kogels afvuurde op een groep mensen die gewoon zichzelf wilden zijn!!

Vermoord…omdat ze waarschijnlijk gay waren.

Wat kun je hier opzeggen 🙁

Mijn gedachten gaan uit naar alle nabestaanden, familie en vrienden en slachtoffers. Hier zal een kaars voor ze branden.

Author: Newile  //  Category: Persoonlijk

 

1339226453_394892758_1-Clairvoyant-readings-and-Spiritual-Healing-Umhlanga

 

Voor alle slachtoffers en nabestaanden van het vliegtuig van Malaysia Airlines dat crashte in OekraĂŻne.

Ik hoop dat de nabestaanden de kracht mogen en zullen vinden om met dit verschrikkelijke verdriet en gemis om te kunnen gaan.

Eerste kerstdag…

Author: Newile  //  Category: Dagje-uit, Jaarfeesten/sabbats, Persoonlijk

 

 

 

Dat was dan eerste kerstdag…mennn wat is die voorbij gevlogen zeg. Wat hebben we het weer gezellig gehad, veel gelachen en heerlijk gegeten  Daarna schandalig verwend met mooi kleine cadeautjes en een heerlijk toetje. Nu nog ff peukie en beetje genieten van de top2000 en dan lekker slapen.

Later vandaag ronde 2  xxxx

Onkruid lekkers…

Author: Newile  //  Category: Hekserij, Recepten, Van alles wat

 

 

 

Er zijn hele leuke dingen te doen in Zwolle. Dit soort workshops mogen ze vaker doen. Ik doe, een soort gelijk iets, in ieder geval nog een keer met “Het Witte Licht”

Onder deskundige leiding van Eelkje Mellema wordt eten gezocht en bereidt. “We verzamelen ingrediĂ«nten uit de natuur en gaan ermee aan de slag”, zegt Eelkje.